Tao Garden Spa sijaitsee upeilla Himalaja vuoristojen juurilla, parantumisen keitaassa. Taostien muinainen itämainen taito ja Ayurveda hieronta, akupunktio, ja monet terveyttä ja nuoruutta virtaavia Viittä Elementtiä kiinalaisesta terveysjärjestelmästä, jotka ovat yhdistyneet kokonaisvaltaiseksi länsimaiseksi parantamiseksi. Thaimaan turismiviranomainen ovat nyt tunnustaneet Tao Garden Spa & Resortin arvostetulla “paras kylpyläkohde” Thaimaassa.

Tao Garden on dynaamisen parantumisen keidas joka on sekoitus itämaista Taoist taidetta jossa Ayurvedic hierontaa intiasta käyttäen Thaimaalaista yrttihoitoja. Perinteinen hieronta, terveellinen ruoka, puhdas vesi ja ilma, maksan ja munuaisen yrttipuhdistus, paksusuolen puhdistus hydroterapialla ja erityisesti suunniteltuja painonpudotusohjelmia ovat kaikki yhdistetty uuteen ja moderniin kokonaisvaltaiseen länsimaiseen lääketieteeseen. Nämä ovat heniklökohtaisesti suunniteltu käyttäen korkeasti koulutettuja henkilökuntaamme joka on valmis auttamaan sinua saavuttamaan säteilevä terveytesi.

Vieraat ovat tervetulleita aamuisin “Chi Kung” ja iltaisin “Tao Yin” kursseille kokemaan lempeää parantumisetuja joita kiinalainen jooga ja “kuusi parantavaa ääntä” meditaatio tuo.

Harjoittele Tai Chi:ta tai työskentele yhdessä henkilökohtaisen koulutetun terapeutin kanssa sydän- ja veritautiohjelmissa fyysisen kuntoutuksen tai henkisen puhdistuksen kanssa. Positiivinen lopputulos jonka voit kokea kauniissa Tao Gardenissa voi johtaa painon tiputukseen ja saat halutun hoikan vartalon ta sen fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin jonka ansaitset.

Liity meihin “Hymyjen maahan”. Paasto, maksa ja munuiaspuhdistukset voivat auttaa poistamaan stressiä, seksuaalisen häiriön ja kuukautisongelmat. Otsoni- ja kelatointiterapia voivat hoitaa hypertensiota ja kohonnutta verenpainetta. Terapeuttinen hieronta, vesiterapia, vesiliikunta ja nauttiminen terveellisestä vedestä ja buffettityyppiset orgaaniset raakaruoat ovat tarjolla Tao Gardenissa meidän viiden elementin ruokavaliossa jotka voivat poistaa kuona-aineet, uudistaa lymfajärjestelmät, tuoda uusittua elinenergiaa ja poistaa ummetusta ja muita ruonasulatusongelmia. Koe parantava meditaatio, yin-yang ja koe oma elinvoimainen chi:si. Käyttäen Chi Nei Tsang ja Karsai Nei Tsang elinhierona on saatavilla. Nuorenna kehosi, mielesi ja sielusi samalla kun rentoudut ja nautit kukkivien kukkien tuoksusta raikkaassa ilmassa samalla juoden ikiaikaista parantavaa vettä joka löytyy Tao Garden Health Spa & Resort runsaasta puutarhasta..

Käydessäsi sivuillamme, kaikki sisältö on englanninkielellä. Lisäksi pyydämme että kaikki kirjeenvaihto ainoastaan englanniksi.

Klikkaa tästä sivuillemme!