Tao Garden Spa ligger frodig til ved foten av Himalaya, en oase for helbredelse. Østens eldgamle kunstformer: Taoistisk og Ayurveda-massasje, akupunktur, samt mange helsefremmende og foryngende teknikker som stammer fra det gamle kinesiske helbredelsessystemet som består av fem elementer. Dette er smeltet sammen med de nyeste utviklingene innen holistisk vestlig helbredelse. Thailands turistmyndigheter har tildelt Tao Garden Spa & Resort den prestisjefylte prisen som “beste destinasjonsspa” i Thailand.

Tao Garden er en dynamisk helbredende oase som kombinerer tradisjonelle asiatiske kunstformer som kinesisk taoisme og ayurvedisk massasje fra India med thailandske urtebehandlinger. Tradisjonell massasje, sunn mat, rent vann og frisk luft, urterensing av lever og nyre, avgiftning med tarmskylling og spesialdesignede vektreduksjonsprogrammer er alle kombinert med de nyeste og mest moderne holistiske metodene innen vestlig medisin. Disse er personlig designet med hjelp av høyt utdannet personale for å oppfylle alle dine behov slik at du kan oppnå økt velvære og bedre helse.

Gjestene er velkomne på våre “Chi Kung”-kurs om morgenen og “Tao Yin”-kurs om kvelden for å oppleve de skånsomme og helbredende fordelene man oppnår gjennom kinesisk yoga og “Six Healing Sounds”-meditasjon.

Praktiser Tai Chi eller snakk med en personlig terapeut om hjerte- og karprogrammer for fysisk rehabilitering eller emosjonell detoksifisering. De positive resultatene du vil oppnå ved vakre Tao Garden kan resultere i vekttap slik at du kan oppnå den slanke kroppen du ønsker og den emosjonelle velværen du fortjener.

Besøk oss i “smilenes land”. Faste, lever- og nyrerensing kan eliminere stress, seksuelle dysfunksjoner og menstruasjonsproblemer. Ozon- og kelateringsbehandling kan redusere hypertensjon og høyt blodtrykk. Terapeutisk massasje, hydroterapi, vanntrening og hygge i det velgjørende vannet og den organiske rå maten på buffeten ved Tao Garden i vår diett som består av fem elementer, kan eliminere giftstoffer, fornye lymfesystemet, gi fornyet energi og eliminere forstoppelse og andre fordøyelsesproblemer. Opplev helbredende meditasjon, yin-yang og føl din vitale chi. Chi Nei Tsang og Karsai Nei Tsang-organmassasje er også tilgjengelig. Få forynget kropp, sjel og sinn samtidig som du slapper av og nyter blomsterduften i den friske luften. Og du kan drikke helbredende vann fra den tropiske hagen til Tao Garden Health Spa & Resort.

Alt innhold på siden er på engelsk. Vi ber om at all korrespondanse foregår på engelsk.

Klikk her for å besøke oss!