The Tao Garden Spa är en oas av helande belägen i de himalayanska bergens grönskande utlöpare. Forntida österländska konster inom taoistisk och ayurvedisk massage och akupunktur, och många hälsogivande och vitaliserande former av det forntida kinesiska helandesystemet baserat på de fem elementen förenas med de senaste utvecklingarna inom holistiskt västerländskt helande. Thailands turistmyndighet har nu erkänt The Tao Garden Spa & Resort med det prestigefyllda priset som Thailands “bästa destinationsspa”.

Tao Garden är en dynamisk oas av helande som förenar traditionella österländska konster inom kinesisk taoism och ayurvedisk massage från Indien med thailändska örtbehandlingar. Traditionell massage, hälsosam mat, rent vatten och ren luft, örtrening av lever och njurar, avgiftning med grovtarmsvattenterapi och särskilt utformade bantningsprogram kombineras alla med de senaste och modernaste holistiska metoderna inom västerländsk medicin. Dessa är personligen utformade med hjälp av högt utbildad personal för att möta alla dina behov och hjälpa dig att uppnå en strålande hälsa.

Gästerna är välkomna till “Chi Kung”-klasserna på morgnarna och “Tao Yin”-klasserna på kvällarna för att uppleva de milda fördelar som ges av kinesisk yoga och meditationerna “Sex helande ljud”.

Ägna dig åt taiji eller arbeta med personliga, utbildade terapister i hjärt-kärlprogram för fysisk rehabilitering eller emotionell avgiftning. De positiva resultat som du kommer att uppleva på det vackra Tao Garden kan resultera i viktförlust och den smala kropp som du önskar eller det fysiska och emotionella välmående som du förtjänar.

Besök oss i “leendets land”. Fastning och rening av lever och njurar kan hjälpa oss att eliminera stress, sexuella dysfunktioner och menstruationsproblem. Ozon- och kelatterapi kan ta itu med hypertoni och högt blodtryck. Terapeutisk massage, vattenterapi, vattenmotion och det hälsosamma vatten och de organiska råa maträtter som serveras i bufféstil på Tao Garden i vår femelementskost kan eliminera toxiner, förnya det lymfatiska systemet, tillföra förnyad vital energi och eliminera förstoppning och andra matsmältningsproblem. Upplev helande meditation, yin och yang, och känn ditt vitala qi. Organmassagerna Chi Nei Tsang och Karsai Nei Tsang finns tillgängliga. Förnya kropp, själ och ande medan du kopplar av och njuter av doften av blommande blommor i den friska luften och dricker av antika helande vatten som återfinns här i Tao Garden Health Spa & Resorts frodiga tropiska trädgårdar.

När du besöker webbplatsen, kommer allt innehåll att vara på engelska. Dessutom måste all korrespondens ske på engelska

Klicka här för att besöka webbplatsen!