Tao Garden Spa er en helbredelsesoase beliggende i de frodige udløbere ved Himalaya-bjergene. Den gamle, østerlandske Tao- og Ayurveda-massagekunst, akupunktur og mange sundhedsgivende og foryngende behandlinger, som stammer fra det oldgamle, kinesiske helbredelsessystem indeholdende fem elementer, fusioneres med den nyeste udvikling inden for vestlig holistisk healing. Thailands turistvæsen har anerkendt Tao Garden Spa & Resort med tildelingen af den prestigefulde pris “bedste destinations-spa” i Thailand.

Tao Garden er en dynamisk helbredelsesoase, der sammenblander den traditionelle, østerlandske taoististiske massagekunst fra Kina med ayurvedisk massage fra Indien ved at anvende thailandske urtebehandlinger. Traditionel massage, sund kost, rent vand og luft, udrensning med urter af lever og nyrer, detoxbehandling med kolonvandkure og specialdesignede vægttabskure kombineres altsammen med de nyeste og mest moderne metoder inden for vestlig medicin. De er individuelt tilpassede med hjælp fra højtuddannet personale, så de opfylder dine behov, så du kan opnå strålende sundhed.

Vi byder gæster velkommen til morgentimen “Chi Kung” og aftentimen “Tao Yin”, hvor de kan opleve de blide helbredelsesfordele, som meditationerne kinesisk yoga og de “seks helbredende lyde” har.

Lav Tai Chi eller arbejd sammen med en personlig træningsterapeut inden for hjerte-karprogrammer og udøv fysisk genoptræning eller få en psykisk rensekur. De positive resultater, du vil opleve i den smukke Tao Garden, kan resultere i vægttab og den slanke krop, du har ønsket dig, eller den fysiske og psykiske velvære, du fortjener.

Kom med os til “Smilenes land”. Faste, lever- og nyrerensekure kan være med til at fjerne stress, seksuelle funktionsforstyrrelser og menstruationsproblemer. Ozon- og kelationterapi kan behandle forhøjet blodtryk. Du kan fjerne giftstoffer, forny lymfesystemet, få fornyet, vital energi og fjerne forstoppelse med terapeutisk massage, vandterapi, vandtræning, sundt vand og økologisk, rå kost, der serveres i Tao Gardens buffet i vores diæt indeholdende de fem elementer. Oplev helende meditation, yin-yang, og mærk din vitale chi. Chi Nei Tsang- og Karsai Nei Tsang-organmassager tilbydes også. Forny krop, sjæl og ånd, altimens du slapper af og nyder duften af blomstrende blomster, der fylder den friske luft, og drikker af de gamle, helbredende vande, der findes i den frodige, tropiske have i Tao Garden Health Spa & Resort.

Når du kommer til webstedet, vil alt indhold være på engelsk. Vi anmoder ligeledes om, at al korrespondence er på engelsk.

Klik her for at komme dertil!